monday afternoon; PLEASE!

Nu har jag varit i skolanoch blivit ännu lite klokare, eller mer förvirrad. Beror ju lite på hur man ser på det hela.

Mötte upp Nicolinan och vi gick för att handla massa på Hemköp. Fixat livets sallad med tonfisk och majs och pasta och toastmackor med ost och smör.
Vi gick snabbt ifrån tjuriga, sega småhäxor till att tracka sönder varandra på facebook. Tur att det finns en delete knapp säger jag bara. Och tur att Nicole har en roomie som är så rolig som bara hon kan vara. Vi har satt i halsen ett par gånger av det "vi" hittat på. Haha

Kul att jag skriver "vi" va? Då vet ni.

Nu ska jag koka lite vatten och dricka lite grönt thé och plugga lite "vetenskapligt tänkande" av allas vår älskade Hartman. Sen ska jag faktiskt på fotbollsmatchen mellan Syrianska FC och Jönköping Södra. Jag vill inte, men känner att jag måste eftersom snälla Gabriella följde med då Assyriska var här, då ska följa med henne till denna match. Hoppas bara att hon inte vill stå bland klacken, för då dör jag. Och då menar jag, dööör. Hon kommer att säga mitt namn och hör näsorna vad jag heter så är det lika med döden.

Vet ni vad som slog mig? Jag KAN åka till Södertälje på torsag, med Samora och hennes familj i en bil och vara kvar där tills typ, min andra kurs börjar. Vår tenta ska skrivas på internet. Men det är lite av en risk jag tar då. Sitter jag i skolan med resten så kan man ju sitta och diskutera osv.
Men det var en liten parantes. Nu ska det läsas och bli klokare, eller mer förvirrad! Hehe



Hej så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0