torsdaag

Tja,

sitter med min bärbara just nu eftersom den stationära bara la av. Tur att jag hann se ett till greys anatomy avsnitt innan!

Idag har jag hunnit vara på stan som en zombie, var av oförklariga skäl, väldigt sömnig. Ja, för det tär tydligen på en att vakna upp utan ett larm, äta, sitta vid datorn, ringa några samtal, surfa mer, äta mer och ta sig ner till porten för att åka bil ner den lilla biten. Riktigt trött.
Inte.

Det var i alla fall jag Ilham och Sibar som lekte. Innan dess så träffade jag på min BFF, Bambi. Vi pussades i baksätet :-)
Efter några rundor i butikerna så åkte vi hem till Sibar där vi softilerade med glass å annat gott. Plötsligt sken det till i köket och jag frågar vad det var? Men Sibar trodde att jag undvek en fråga som hon hade ställt, så jag fick inget svar förrns några sekunder senare då det åskade till ORDENTLIGT! Haha Ilham kissa på sig.
Det foooorsade ner (ja, alltså...regn, inte kiss) och jag blev överlycklig medans Ilham klaga på att det är jobbigt när det regnar när solen är framme.

Sen började livets hagel. Det var skitkul! Min syster ringde och grät av rädsla. Sen gick vi ut i "snön" och åkte till Idsala. Jag å Ilham alltså.
Där fikade vi lite mer å sen dissade jag dem (ok, ilham gick också och fabbe hade hunnit komma dit) för att kolla på Idol.

Nu på kvällen har jag bara kollat på ett greys anatomy avsnitt, som jag nämnde innan.
Nu funderar jag på att lägga mig. Tidigare än skoldagar. Jag kollade igenom tv-tablån å såg att inte ens scrubs har börjat!

Aja, lång dag imorgon!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0