Schackmatt!




God morgon!


Inatt har jag drömt sådär intensivt igen, tavlan ramla ner. Haha
Jag hade jobbiga drömmar på morgonen, en som verkligen VÄGRADE lämna mig trots att jag vakna upp och tog ett varv i lägenheten för att den var så jobbig. Och en som handlade om Fabbe som togs av polisen för att hon dödat en nyfödd fågelunge - DE HADE INTE ENS UNDERSÖKT OM DET VAR EN FÅGEL!!(den var jättejätteliten och slemmig fortfarande)
Och det var så jobbigt! Jag grät och var jättejättefrustrerad och SKREK. SOM jag skrek. Herregud.

Fab, våga göra något sånt ok? Sluta vara så envis. Jag har mina gissningar på varför jag drömde om att du envisa dig sådär, trots att jag sa åt dig att INTE göra det :-)

Vaknade upp vid tolv då en sån marcherings-orkester gick förbi vårt fönster. Självklart spelar de som mest just under de metrerna som de går förbi oss på. Of course!
Vi låg kvar ett tag i sängarna med datorerna tills jag fick kaffe-huvudvärk och gick upp och bryggde kaffe, toasta bröd, stekte ägg å så till oss. Vi käka och pratade om det där ämnet som jag vägrade släppa taget. Kunde verkligen inte hålla med med vissa saker som de sa.
Pratet om kärlek gick vidare till äktenskap, vänskap, jobb, livsöden, mer jobb och så studier. Nu är klockan tjugo i fyra och vi har precis "tagit tag i dagen" och ska plugga. Kul lördag!

Jag ska tydligen iväg och bowla ikväll, trots att jag inte ens gillar att bowla. Det finns roligare saker att göra.
Men vi får se hur det blir, jag och Samora snackade om att jag skulel sova över hos henne så att vi kunde baka och kolla på någon film så.

Vi får se helt enkelt!
Jag tycker om att skriva just nu eftersom jag klippt av mig mina klor (naglarna) och målat dem röda :-) Det är roligare att skriva då, hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0