how could you possibly know how much I care for you?

Har haft fullt upp hela dagen idag.
Var i skolan och föreberede inför seminariet med gruppen. Vi bestämde oss för att korta ner, eller vi såg att vi inte skulle behöva ta med alla olika metodundersökningar utan bara de viktigaste. Min del var självklart med. Och tacksam är jag för det för annars hade jag väl somnat.

Känns som att seminariet hade blivit något helt annat om vi bara hade fått vara i ett seminarierum. Kul att sitta i föreläsningssalen med ryyggeen på alla? Ja, jag sitter alltid längst fram! Nörd? JA!
Dessutom! Idag då jag kände att jag var gaanska så frisk? I alla fall på riktigt god väg till att bli frisk? I föreläsningssalen sitter exakt alla och snyftar och snorar och har sig. Å jag känner bara hur det börjar att klia i hals i öron. Hej förskylning - long time no seen! Inte.

I alla fall. Kom hem och träffa på Nicole och Amoshia. Käka lite fort en macka och fick världens stress-ångest-panik-attack med livets huvudvärk utöver det hela. Jag ska göra ALLT å jag ska göra det NU.
Ska jag åka till Södertälje med bil imorgon, missa kick offer för utlandsstudier men kanske få en uppgift från vårterminen klar så att jag kan få mina cp-csn pengar?! Är jag i Södertälje kommer jag att stressas sönder över att INTE vara i jkpg å plugga istället.

Jag fick lite saker gjorda. Observera, lite. Sen klarade jag inte av att sitta inomhus av huvudvärken så jag och Samora och Kasiwa gick ut för att gå. Gick på stan lite. Min huvudvärk dunkades för varje steg jag tog, är det normalt?
Nej.
Sen gick Samora och jag blev sjukt sugen på blodapelsin?!
Så jag och Kasiwa gick in på hemköp och handla blodapelsin, apelsiner och nektariner och mörk chocklad och så gick upp till henne för att plugga. Å vi pluggade faktiskt!
Så nu mår jag lite bättre.

Sen ringde Nicole och jag var tvungen att springa ner till oss för att öppna dörren till Amoshia, Nahir och Kristin som skulle förfesta hos oss. Vi satt å hade det trevligt innan de skuttade ner till Kåren.
har suttit här hemma å bara njutit av Coldplay. Nicole kom precis, det var fullt på Kåren å nu ska jag sova.

Jag och min hosta. Jag och min hosta!!
God natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0