Draft: Jan. 12, 2010

Hola!

Fan vad mycket det händer hela tiden.  Jag har ganska yr. Jag saknar att inte ha en mobil som piper då och då ochjag saknar att inte kunna koppla upp mig. men det är iofs ganska soft att inte göra det varje kväll :-)
Det blev inga crepes utan en sallad sist, dagen efter (tror jag) så var vi och besökte pyramiderna (som heter något konstigt, som jag inte minns) men det är två tempel, mån - och soltempel med typ en miljon trappsteg som man kunde klättra upp för.
Om jag gjorde det? Om jag haft träningsvärk i tre dagar nu? Om jag blev yr?
Alltså, det var höga trappsteg plus att det var brant som ett aaaas!

Men hallå? Jag kan inte ladda upp bilder, knappen e borta?

Jag höll på att ladda upp bilder på huset sist faktiskt men det gick inte. Konstigt.
På lördagen så tog vi en taxi in till vårt nya hus och åkte iväg och handla madrasser och sånt basic. På kvällen drog jag, nadja och victor till en fest i norra delarna av stan - där de rikare personerna bor. Alltså, den här killen bodde i ett slott. Och mexikanarna måste nog vara jordens guldklimpar - så HIMLA snälla!

Det började lugnt på festen, vi kanske var 6 stycken. Sen kom 6 till kanske och vi spelade beer-pong med rom och kola med mig och nadja mot victor och hans kompis neigh. Fyfan, tänk er att hinka tre glas med rom och cola på mindre än 20 minuter? Innan blandade vi lite malibi/ananas drinkar också. Sen var det någon snubbe som precis kommit hem från coclombia och hade med sig en måste-smaka-shot, enligt dem själva. Man får absolut inte shota en gång, men jag lyckades nog med två eller tre. Jag sprang runt i huset för att försöka komma ifrån galen victor haha
Men tequila shoten kom jag inte undan. Nadja hamna vid toalettstolen och victor tog hand om henne då passade hans kompisar på att driva sönder mig med en massa lögner om victor haha
Jag trodde på dem ett tag faktiskt. Jag fick dessutom ett mexikanskt namn "sonia"...
Alltså, det hela låter väldigt trashigt,men jag har aldrig kännt mig säkrare än på deras fest där!
Vi somnade där, men innan läggdags så satt jag, victor, neigh och han som bodde i huset spain i vardagsrummet och kolla på film och det var så jävla soft. Aldrig att man skulle kunna vara ifred i sverige med tre fulla killar.
Jag och Nadja väcktes av att victor hoppar på vår säng aspigg och vi drar vidare till neigh och spain som ligger in the masteroom (som var maaaaaaaaaaaster på riktigt, typ 4 meter i tak) och softilerade och prata igenom natten där innan vi drog.
Jag fick i mig mexikansk frukost från donken påväg hem. Här hemma väntade jocke och lollo. Jocke skrev klart sitt arbete och jag duschade och ordnade klart mitt rum, sen drog vi och köpte ännu en feting filt eftersom kylan i huset var outhärdig tydligen.

De har för övrigt inga element här, de vet inte ens vad det är. Landet är inte byggt för vinter. De har typ inga butiker som är helt inomhus. Folk jobbar med jackor på!

Vi köpte lite thé och drack det innan vi däckade. Jag väcktes innan sju av att jag var tvungen att låsa upp grinden till nadja som skulle på yoga-class. Sen väcktes jag ytterliggare av att hon ringer på grinden, springer ner och ser att jocke öppnat och jag frågar vart han ska?

- Till skolan? Sover du fortfarande?
- Vad är klockan?
- 7.35 eller 7.40?
- Vafan!
Det var bara att springa upp och klä på sig. Kl 8 skulle vi vara på skolan för att försöka hitta klassrummen i tid.

Vi började spanskan som var riktigt bra. Bara skandinavier och en från serbien haha, helt värdelöst. Men bättre med så få studenter!

Sen gick det väl lite mer utför, det blev problem med två kurser och vi gick och skällde ut lite folk innan vi käka vår första måltid från gatan som var heeelt underbart god!

Nu har vi suttit å hängt här hemma i ett par timmar. Ska nog ut på promenad snart för att jag förfryser!

Måste fixa det här med bilder på bloggen. Detta funkar inte!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0