harmony

God morgon,

Jag sitter och lyssnar på massa lugna låtar, blandat svenska och engelska, jullåtar och gamla visor. And I like.

Jag har aldrig drömt om en person flera nätter irad, inte heller drömt samma dröm om och om igen (av det jag minns)
Så, hur kommer det sig nu att jag börjat drömma om honom?
Eller jo, ibland drömmer jag om någon människa (ganska random vem det är) ett par nätter, max tre under typ 2-4 veckors period.
Men det här är typ min fjärde dröm om mindre än två veckor?
Synd att jag drömde att han hade tjej, eller synd å synd. Bryr mig inte om jag ska vara helt ärlig, he´s nothing but a very good looking guy. Å då är han riktigt j kligt snygg, inte ofta syrianska killar är så snygga. MEst håriga hehe

Jag börjar sakta men säkert förstå vilken härlig period jag befinner mig i just nu, nu i dessa dagar, veckor, månader.
Jag har precis skrivit klart c-uppsatsen, den c-uppsatsen som gav mig mardrömmar redan för två år sedan, jag har precis fått packa mina saker för att lämna staden och skriva klart det här kapitlet i mitt liv. Jag har en mysig jul att se framemot och en galen nyårsafton. Jag står inte still och stampar på samma ställe utan ska ge mig iväg och testa vingarna i en annan del av världen. Sen att det stället har sverigesommar som "kall vinter" är bara plus. Jag inser saker och ting, får livets instinkt och förstår vilken vacker människa jag har brevid mig, som stått där i regn och rusk och även då livet går uppför. För ni vet väl också om att det är svårare att glädjas åt någon som lyckats än att trösta en människa som är ledsen? Vilken absurd värld egentligen. Men då, ska man likvärdig med denna värld eller sprida lite glädje istället? Svaret borde vara givet, men är självklart inte det.

Jag längtar att få läsa en bra bok. Den ska vara sådär bra så att man måste slänga ifrån sig boken och andas lite innan man kan fortsätta. Haha galet.

Nu har jag inte så mycket mer att tillägga, tjarå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0